Author Topic: DFP pedals dead  (Read 1191 times)

[SJ]nissan man

  • *
  • Posts: 2817
DFP pedals dead
« on: March 28, 2009, 04:49:51 am »
will i went to go run some touring car legends tonight to find that my DFP pedals don't work :(. I took them apart, checked all the wires, cleaned out the lent, etc. I managed to get my accel to work but my break just wouldn't. so i took it apart again and checked the pots. all was normal. so now i know what the problem is, i have a broken wire somewhere in the cable. i managed to get my brother to help me check the pins (as i was out of extra hands) and confirmed my diagnoses. so tomorrow i'm off the frys electronics to buy a new plug and some slide on connectors and make a new wire. I have lots of scrap wire from building the slotcar track :). I also found a pedal plug wiring diagram, not that you couldn't figure out the what each pin is on your own pretty fast.

i hope to have it working tomorrow.  :)

[SJ]RockyC

  • N.A. League Manager
  • *
  • Posts: 3213
Re: DFP pedals dead
« Reply #1 on: March 28, 2009, 04:56:26 am »
Woa! That sucks! Nice diagnosis. Good Luck!  :D

[SJ]AlarmedBread

  • *
  • Posts: 978
Re: DFP pedals dead
« Reply #2 on: March 28, 2009, 05:33:23 am »
bummer, but glad you figured it out!.

[SJ]nissan man

  • *
  • Posts: 2817
Re: DFP pedals dead
« Reply #3 on: March 30, 2009, 03:21:45 am »
all fixed, new plug, about 12 feet of telephone wire, and good as new. next i'll try to make some bearings for the pedals to remove the wobble in them. 

[SJ]ski9600

  • *
  • Posts: 2253
Re: DFP pedals dead
« Reply #4 on: May 16, 2009, 01:31:57 am »
lent/lint  break/brake, etc... :rotfl: