Author Topic: Issues saving my wheel settings  (Read 950 times)

[SJ]DieselJC

  • *
  • Posts: 348
Issues saving my wheel settings
« on: October 22, 2008, 09:33:11 am »
I mapped all of my keys and force feedback..but GTL doesnt seem to want to save anything..if I click on "G25" it reverts to std settings..I dont see a way to create a custom profile..is this possible? any info or set up help would be appreciated..Thanx.

JC

[SJ]Cato Larsen

  • God of rFactor
  • *
  • Posts: 4847
Re: Issues saving my wheel settings
« Reply #1 on: October 22, 2008, 09:35:55 am »
Hmmm. what I do is just set it up and leave it. no save or NO load up again. it stays the way I set it, but not if I click the G25 button and load.

So set it up, race and close the game. try to start the game again and go straight to track. It should be fine then...

Other than that.... sorry cannot help.


 thumbs up

[SJ]Kristof Huyck

  • *
  • Posts: 2686
Re: Issues saving my wheel settings
« Reply #2 on: October 22, 2008, 09:41:26 am »
Settings are supposed to be auto-saved; but if you click on G25 or keyboard or any of any of the other options there than settings are indeed reverted to defaults, so better don't click on those  :)

Really it's just a matter of adjusting all the settings to your liking and normally those will get auto-saved to your GTL profile...

[SJ]Byron

  • *
  • Posts: 7361
Re: Issues saving my wheel settings
« Reply #3 on: October 22, 2008, 10:13:59 am »
The only way to create your own custom profiles in GTL is to create a new user for each profile.

Like Kris says though, as soon as you click on one of the game's preset options, the settings will just revert to that preset without any 'are you sure you want to do that?' type warnings.  It will overwrite the .plr  file of whatever user profile is active at that time too.  Not a great system, but there it is.

As far as I can remember, there's no 'G25' preset in GTL..?

 :)

[SJ]DieselJC

  • *
  • Posts: 348
Re: Issues saving my wheel settings
« Reply #4 on: October 23, 2008, 06:46:01 am »
Thanks for the replies..will re-set settings and give it a shot.

JC